Bekijk ons assortiment!

In ons mini warenhuis verzamelen we allemaal mooie merken, sommige zijn blijvend andere wisselen… Kom eens kijken wat we nu hebben staan!

vtwonen

 

Ben jij dol op alles wat met wonen en interieur te maken heeft, ga je verhuizen, verbouwen of is je huis toe aan een make-over? vtwonen wijst je de weg.

Janod

 

Speelgoed van Janod staat bekend om zijn prachtige houten speelgoed van hoge kwaliteit, duurzaamheid en uniek design. Het omvat een uitgebreid aanbod baby- en peuterspeelgoed, van stapeltoren tot magneten en trekfiguren.

Mijn stijl

 

MIJN STIJL, echte basics voor in huis! Van geurkaars tot zeep, van roomspray tot wasmand. De collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar!

The gift label

 

Het is onze passie om producten te creëren die geliefd zijn en vrolijkheid verspreiden! Unieke cadeaus die leuk zijn om te kopen en nog leuker om te geven! Onze producten zijn met veel liefde en zorg gemaakt.

Van verre

 

De fascinatie voor andere mensen, culturen en gebruiken zie je terug in de producten. De producten van Van Verre raken en inspireren je omdat deze meer zijn dan enkel een gebruiksvoorwerp. Het product is een cultuurdrager die het verhaal vertelt van tradities en andere culturen. Het product onderscheidt zich door oog voor detail en oog voor de essentie. Je herkent ambacht en vakmanschap en het handschrift van de maker.

Jellycat London

 

Superzacht, stoer, lief, grappig én schattig: dat zijn de knuffels van Jellycat! De originele en hippe knuffels van dit populaire Engelse merk staan naast hun opvallende uiterlijk bekend om hun topkwaliteit. Zo hebben alle Jellycat knuffels een ongekend hoog aaibaarheidsgehalte en zijn de knuffels uitvoerig getest op veiligheid.

HK Living

 

HKliving is een Nederlands interieurmerk opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van beide achternamen zijn gebruikt om de merknaam HKliving te creëren. De combinatie van een creatieve geest en een wiskundig brein is een winnende formule gebleken.

Bowls and Dishes

 

Bowls and Dishes biedt een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven. Bowls and Dishes producten zijn gemaakt om te genieten, so serve up the good times!

Miek in vorm

 

MIEKinvorm ontwerpt producten met quotes & illustraties  waar je blij van wordt, om kunt (glim)lachen of die je raken.