Uitzonderlijke chocolade binnen handbereik!

Al meer dan 12,5  jaar mogen wij de heerlijk eerlijkste chocolades verkopen, heeft u ze al geproefd?

Verwacht het onverwachte

 

Met trots mogen wij al 12,5 jaar de chocolades van Visser verkopen!

 

Ga met ons mee in onze chocolade belevenis. Door de jarenlange ervaring op het gebied van smaak en vormgeving weet Visser Chocolade hiermee de allermooiste creaties te maken. In het Zuid-Limburgse atelier creëren de chocolatiers met ambachtelijke passie de mooiste bonbons.

Bewaartip chocolade

 

Chocolade is gevoelig voor vochtigheid en neemt makkelijk geuren op. Chocolade is bovendien vatbaar voor oxidatie wanneer deze te lang met licht en lucht in contact komt. Om deze reden kan chocolade het beste volledig afgesloten van licht en lucht bewaard worden op een droge, koele plaats. Zorg er dus voor dat een reeds geopende verpakking weer goed wordt dichtgemaakt. De ideale bewaartemperatuur ligt tussen de 18° en 20° C. Belangrijk is ook dat deze temperatuur constant blijft.

Frank Visser aan het woord:


Bij Visser Chocolade kijken we op een andere manier naar chocolade. Door mijn opleiding en ervaring als kok vind ik het bijzonder om chocolade een tikje spannender te maken. Chocolade met een fris zuurtje van een superfruit. Chocolade met een karamel geblust met azijn en een snuifje fleur de sel. Het maakt de smaken breder. Onverwachter. Het verandert een bonbon in een mini-gerechtje met een bijzondere beleving. Foodparing met eersteklas ingrediënten uit de hele wereld zijn onze vertrekpunten.

De bonbon van de maand!

 

Iedere maand presenteren wij een speciale bonbon. Deze bonbon is uniek en alleen in de betreffende maand verkrijgbaar.

 

Bonbon van de maand Augustus: … !

De bonbon van de maand Augustus is een melk chocolade vorm bonbon met een vulling van wortel, gember en een klein vleugje koriander.

Uw chocolade op maat!

 

In de winkel hebben we altijd het standaard assortiment op voorraad. Dit zijn harten en klavers met speciale teksten zoals proficiat en gefeliciteerd, succes, beterschap, dikke kus en zo nog meer. Ook sleutels voor een nieuwe huis of een opkikkertje? Een champagnefles of een Sarah en abraham?

 

Het basis assortiment wordt regelmatig aangevuld met thema chocolade voor de Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, einde schooljaar, geslaagd, herfst, sint en kerst! Een uniek en persoonlijk cadeau wordt erg gewaardeerd, zeker omdat u er moeite voor gedaan heeft! We kunnen bijvoorbeeld een andere tekst op een hart zetten maar ook een andere vorm is mogelijk. Heeft u een idee? Wij laten het voor u maken!