Chocolade

Uw chocolade Heerlijk
De chocolade van ‘elke dag…lekker!” wordt met de hand gemaakt door Visser Chocolade, winnaar “Lekkerste bonbon van Nederland 2009”! Het in Limburg gevestigde bedrijf gebruikt als eerste en enige chocolatier in Nederland duurzame cacao van Barry Callebaut. Deze cacao uit Tanzania doorstaat een 100% natuurlijk proces dat voor cacaobonen van topkwaliteit zorgt. Uniek vakmanschap, originaliteit en kwaliteit staan aan de basis van chocolade van een uitzonderlijk niveau. 

Deze duurzame chocolade wordt vervaardigd zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Kenmerkend voor onze bonbons zijn de rijke vullingen van de bonbons en de hoge percentages cacao.

Uw chocolade Eerlijk
Chocolatier Frank Visser, eigenaar van Visser Chocolade, zegt hierover:

We willen niet alleen chocoladeproducten maken die waanzinnig lekker zijn. We proberen dat ook te doen op een duurzame manier voor mens en milieu. Niet alleen voor de mensen hier, maar ook voor de cacaoboeren in Tanzania. Om bij te dragen tot hun duurzame ontwikkeling en een betere levenskwaliteit, hebben we een uniek partnership met Biolands in Tanzania en Barry Callebaut, onze chocoladeproducent. Een partnership waarvoor ik zelf naar Tanzania ben gereisd. Ik maakte er kennis met de cacaoboeren daar. En ik kon kijken hoe we samen kunnen bouwen aan een betere toekomst.

Zien, proeven en genieten…
Dagelijks staan de vakmensen in de moderne productiehal van Visser Chocolade klaar om kwaliteitsproducten te vervaardigen. Er wordt met de allerbeste grondstoffen gewerkt: uitsluitend chocolade uit Tanzania uit het topsegment van Barry Callebaut, hazelnoot- en amandelpraline, room, roomboter, Tahiti-vanille en esprits van de beste likeurhuizen. Immers kwaliteit is smeltgedrag in de mond. Door uitsluitend de beste ingrediënten in combinatie met de juiste chocoladeverwerkingstechniek te gebruiken, kan een perfecte smaakbeleving tot stand worden gebracht! Van pindarotsjes tot chocolade repen en van paaseitjes tot hulstblaadjes, alle producten zullen de kwaliteitscontrole moeten doorstaan om uiteindelijk de consument te verleiden.

BEWAARTIP CHOCOLADE   
Chocolade is gevoelig voor vochtigheid en neemt makkelijk geuren op. Chocolade is bovendien vatbaar voor oxidatie wanneer deze te lang met licht en lucht in contact komt. Om deze reden kan chocolade het beste volledig afgesloten van licht en lucht bewaard worden op een droge, koele plaats. Zorg er dus voor dat een reeds geopende verpakking weer goed wordt dichtgemaakt. De ideale bewaartemperatuur ligt tussen de 18° en 20° C. Belangrijk is ook dat deze temperatuur constant blijft.

Image rotator
Image rotator